“Je blogt wel weinig, hè? Is je inspiratie nu al op?”. Nee, hoor. Ik heb inspiratie genoeg. Ik heb de afgelopen jaren genoeg meegemaakt, dus tegen de tijd dat ik zonder stof kom te zitten, gaat Baby Geerlings waarschijnlijk al naar groep 3. 🙂

Het doel van deze blog is het delen van ingrijpende en persoonlijke gebeurtenissen, zoals mijn verleden en depressie, mijn visie of mening over bepaalde zaken en hoe ik mijn zwangerschap ervaar. Ik lees soms blogs waar stap voor stap wordt beschreven wat diegene op een dag heeft gedaan of wat er die dag gegeten is. Tja, dat moet je maar net interessant vinden. Overigens vind ik dat Facebook daarvoor in het leven is geroepen, maar ieder z’n ding.

Op deze blog zal je dat soort berichten in ieder geval niet snel tegenkomen. Omdat mijn blogs wat meer diepgang hebben (althans, dat probeer ik 🙂 ), duurt het schrijven ook wat langer. Soms moet ik even de juiste toon zien te vinden, of weet ik wel wat ik wil vertellen maar is het lastig om het op papier te zetten zonder iemand te kwetsen.

Dus, heb geduld! Voor je ’t weet staat er weer een nieuwe blog online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een link naar jouw eigen blog