Gisteren was het weer tijd om te wegen en meten. Twee weken geleden woog ik 62,8 kg en ik hoop natuurlijk dat er weer wat af is. Ik ben in de afgelopen 2 weken 2 keer naar de sportschool geweest – oké, dat is niet zo heel veel – en heb aardig op mijn eten gelet. Wel hebben we afgelopen weekend Sophie’s 1ste verjaardag gevierd en heb ik 3 stukken taart gegeten + een berg chips. Ik was gisteren voordat ik op de weegschaal ging staat dus ook best wel benieuwd of dit te zien zou zijn.

Meet- & weegmoment: 29 januari 2018

  • Gewicht 62,6 kg
  • Taille 74 cm
  • Buik 84 cm
  • Heupen 94 cm
  • Vetpercentage 28,6 %

Jeej, er is alsnog wat af. 🙂 Niet veel, maar dat had ik ook helemaal niet verwacht. Mijn buikomtrek is ook weer wat minder geworden en het opgeblazen gevoel is weg. Daarnaast is ook mijn vetpercentage weer iets omlaag. Lekker!

Deze week staat – vanwege Sophie’s verjaardag morgen – maar 1 x sporten op de planning, maar ga proberen om wel een paar keer een flink stuk te gaan wandelen. Ben sinds gisteren ook bezig met de Low Budget Challenge, dus dat betekent minder snoep en chips in huis want anders red ik het niet met 50 euro per week. Hopelijk krijg ik er een dikke portemonnee en slanke taille van. 😉

13 thoughts on “Strijd tegen de vetrol – Meet- & weegmoment #2”

    1. Mijn BMI is momenteel 23,7 maar dit zegt niet zoveel. Belangrijker is het vetpercentage, wat bij mij dus 28,6% is. Een gezond vetpercentage voor een vrouw van mijn leeftijd ligt rond de 25%. 🙂 Een progress foto kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een link naar jouw eigen blog