Gisteren had ik weer een meet- & weegmoment. Twee weken geleden woog ik 62,6 kg en ik hoopte natuurlijk dat er weer wat af is. Toch ging ik er niet van uit, want ik heb vorige week vrijwel niet gesport omdat ik met koorts op de bank lag. Nu hoor ik je denken: “oh, als ik griep heb val ik altijd af”. Als ik ziek ben dan lijdt mijn eetlust daar – helaas – niet onder. Sterker nog, omdat ik heel de week als een zoutzak op de bank lag verveelde ik me dood en dook ontzettend vaak de snoepkast in. Oeps.

Meet- & weegmoment: 12 februari 2018

  • Gewicht 62,9 kg
  • Taille 74 cm
  • Buik 84 cm
  • Heupen 94 cm
  • Vetpercentage  28,9 %

Nou, dat valt niet tegen. Had verwacht minimaal 1 kg zwaarder te zijn, maar het valt mee. Gewicht en vetpercentage iets omhoog, verder geen wijzigingen. Vanaf deze week ga ik weer fanatiek op de calorieën letten, bijhouden wat ik eet en weer lekker sporten, want ik ben inmiddels 6 weken verder en maar 0,1 kg lichter…


Ben jij ook bezig met afvallen? Hoe gaat dat? Ik lees het graag hieronder in de comments. Reageren op Facebook of Instagram mag natuurlijk ook. 🙂

2 thoughts on “Strijd tegen de vetrol – Meet- & weegmoment #3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een link naar jouw eigen blog