Wat jullie waarschijnlijk wel weten is dat ik een echte theeleut ben. Yannick ergert zich altijd aan de hoeveelheid soorten en smaken thee er in mijn theelade liggen (yep, ik heb een speciale la met alleen maar thee) en grapt dan ook vaak dat ik geen nieuwe thee meer mag kopen voordat de lade leeg is.

Pickwick heeft sinds vorig jaar Tea Topics. Op elk theezakje staat een vraag die onder meer kan worden gebruikt om het gesprek op gang te brengen. Ik zal de komende tijd elke week over één Tea Topic bloggen. Gewoon, omdat het kan (én omdat het vaak wat luchtigere onderwerpen zijn, is ook wel eens fijn). 🙂

Wat is het laatste dat je doet voordat je gaat slapen?

Hier moest ik even goed over nadenken. De laatste 5 minuten voordat ik ga slapen zijn zo’n routine, dat ik er eigenlijk nooit bij stil sta. Meestal kijken we ’s avonds samen tv en gaan ook samen naar bed. In dat geval is knuffelen met Yannick het laatste wat ik doe voordat ik ga slapen.

Op sommige dagen ben ik ’s avonds alleen omdat Yannick dan een wedstrijd heeft of gaat trainen. Dan is hij als ik naar bed ga 9 van de 10 keer nog niet thuis, dus dan lees ik vaak nog een boek of scroll ik nog even door m’n Facebook timeline. Als laatste doe ik dan het licht uit.

Sinds kort komt er nog een laatste stap bij, namelijk een fort van kussens om me heen bouwen zodat ik goed kan slapen en geen pijn in m’n rug heb. Ik ben een echte buikslaper en dat is als je zwanger bent niet echt ideaal. Ik lig nu vaak op m’n zij omdat het moet, maar heel comfortabel is het niet. Vandaar dus de kussens, die maken het dan nog een beetje dragelijk. Als ik me ’s nachts wil omdraaien ben ik 5 minuten bezig voordat ik weer goed lig, dus het is niet echt praktisch.

Binnenkort maar eens kijken voor een voedingskussen. Die schijnt heel goed te helpen tijdens de zwangerschap, dus ik ben benieuwd. 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een link naar jouw eigen blog