Mmm, lastige vraag. Voorheen was ik altijd dol op chips, maar tegenwoordig ligt de hele keuken vol met zoetigheid en chocolade. Héél veel chocolade.

Het begint met een C

Van Oreo koekjes tot Milka repen en van KitKat tot Bounty reepjes, Baby Geerlings en ik komen niets tekort. Het ‘ergste’ is dat Sinterklaas binnenkort weer in het land is en alle supermarkten hier al volop mee bezig zijn. Afgelopen week kwam ik dan ook thuis met een aantal zakken kruidnoten en, nog beter, chocolade kruidnoten. Holy shit, wat zijn die dingen lekker. 😀

Toch maak je mij ook nog steeds heel erg blij met een grote XXL zak chips. Uiteraard Lays en het liefst Cheese & Union. Naast chips kun je mij ook wakker maken voor cake, chicken nuggets van de McDonald’s (mét zoetzure saus), Cookie dough ijs van B&J’s en chocolade croissants. Tijdens het schrijven van deze blog zag ik dat ze op een of andere manier allemaal met een C beginnen, vraag me niet waarom.

Ik hoor je denken: Daan, zo verander je inderdaad in een walrus. Daarom probeer ik mij in te houden, veel water te drinken en maar héél af en toe een glas cola te nemen. Hé, daar is die C weer… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een link naar jouw eigen blog