De dagen vliegen voorbij en het is alweer tijd voor Tea Topic nr 3. šŸ™‚ Onder het genot van een stevig bakkie Earl Grey beantwoord ik weer een vraag.

Waar heb je het laatst een foto van gemaakt?

Tja, nu moet ik meteen bekennen dat ik mijn belofteberenpakje hebĀ verbroken. In mijn blog over nesteldrangĀ gaf ik aan dat ik pas weer babykleertjes zou kopen als de babykamer af is, maar toen ik gisterenavond heel even in de stad was moest ik de Prenatal in. De kleertjes riepen mij gewoon. Logisch, toch?

Anyway, ik heb dus een heel schattig en zacht berenpakje gekocht voor de kleine meid. Ik twijfelde tussen een jasje en een pakje, maar heb uiteindelijk voor het pakje gekozen. Het leek mij wat warmer en handiger voor in de maxi cosi en het is zoooo zacht!

Mijn laatst gemaakte foto is dus van het berenpakje, want ik moest ‘m natuurlijk wel even op Facebook zetten. šŸ˜‰ Vanaf nu ga ik (weer) proberen om niks meer te kopen totdat de babykamer af is. Eens kijken ofĀ ik dat volhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een link naar jouw eigen blog