De week is weer voorbij en het is weer tijd voor een Tea Topic. Deze week: Wat is je minst favoriete baan die je ooit hebt gehad?

Wat is je minst favoriete baan die je ooit hebt gehad?

Ik ben nu 24 en ben dus al zo’n 10 jaar aan het werk. Nu ik dat zo lees voel ik me wel oud, haha! Toen ik 14 was begon ik met werken op een strandtent. Verdiende niet veel, maar was wel altijd lachen. Heb ook nog stacaravans en tenten schoongemaakt op een camping. Wat een schijtwerk was dat zeg! Dat heb ik dan ook welgeteld 2 weken volgehouden. Ik kan dus nu al wel verklappen dat dat echt mijn minst favoriete (bij)baan is die ik ooit heb gehad.

Op m’n 16de kwam ik naar Nederland. Ik had een paar maanden te overbruggen voordat het nieuwe schooljaar begon, dus toen er een flyer op de mat viel en ik las dat ze een vervanger zochten voor een krantenwijk heb ik me meteen aangemeld. Ik kon het (gelukkig) eerst een keer proberen om te kijken of ik het wat vond.

Ik weet nog goed dat het bloedheet was die dag. Opa en ik gingen bepakt en bezakt, met voor m’n gevoel 10.000 folders, de wijk in om alles te bezorgen. Het bleek geen succes. Zelfs met z’n 2en deden we er bijna 3 uur over, terwijl het maar €3,25 per dag opleverde. Na afloop zijn we samen een ijsje gaan eten, hebben we er hard om gelachen en heb ik het bedrijf gebeld en gezegd dat ze maar iemand anders moesten zoeken. 🙂

En jij? Wat is jouw minst favoriete baan die je ooit hebt gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een link naar jouw eigen blog