Goedemorg.. eh, middag. šŸ˜€ Omdat ik net mijn eerste bak thee inschenk en er nog niet veel gebeurd is vandaag, zal ik deze Tea Topic-vraag beantwoorden met wat we gisteren hebben gedaan.

Wat was vandaag gisteren bijzonder voor je?

Gisteren hadden Yannick en ik een etentje bij vrienden en dat was erg gezellig. We kunnen het goed met hun vinden en hun dochtertje van bijna 3 is erg schattig. Ze heeft al een hele persoonlijkheid (lees: kleine diva). šŸ™‚

Tijdens het natafelen wilde de kleine meid van tafel, iets wat wel begrijpelijk is als jeĀ al bijnaĀ 2 uur aan tafel zit. Vond het dan ook erg knap van haar dat ze het Ć¼berhaupt zo lang volhield, want denk dat menig kind vanwege verveling (en aandacht tekort) allang z’n bord van tafel had gegooid.

boekje-lezenZe ging van tafel om te spelen, maar kwam al snel terug met een boekje. “Yannick boekje lezen?” vroeg ze. Met puppyoogjes keek ze hem aan waardoor zelfs hij niet kon weigeren. Ze kroop bij Yannick op schoot en er werd (door beide) aandachtig een boekje gelezen. Toen boekje nummer 1 uitgelezen was werd boekje nummer 2 tevoorschijn getoverd, want een boekje lezen met Yannick was toch wel erg leuk. šŸ™‚

 

Dit is wat ik gisteren bijzonder vond. Yannick is nooit een kindervriend geweest en toen ik hem gisteren zo bezig zag met boekjes en zag hoe lief hij deed, was wegsmelten van liefde (en tranen wegslikken) het enige wat ik nog kon doen. Ik merkte aan alles dat hij (misschien onbewust) toch met het aankomende vaderschap bezig is en zich nu al heel anders tegenover kinderen opstelt. Ik weet dan ook zeker dat hij een hele lieve papa wordt. šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een link naar jouw eigen blog