Oh, wat een heerlijke vraag! Ik ben natuurlijk ook helemaal niet koopverslaafd, dus hier moet ik echt een uur over nadenken… *kuch*.

Als je één uur gratis mocht shoppen, wat zou je dan kopen?

Ik zou beginnen bij de autodealer en een Audi R8 Spyder en SQ7 TDI bestellen. Eentje voor de fun en een om als gezinsauto te gebruiken. 🙂 Daarna zou ik snel achter m’n laptop kruipen en een Stokke Tripp Trapp bestellen, inclusief alle accessoires, voor Baby Geerlings. Voor Yannick zou ik nieuwe verlichting kopen voor in de keuken, want het systeem wat hij wil kost al gauw €600,-.

Voor mezelf zou ik helemaal losgaan bij Omoda en Zalando. Ik zou Shabbies bestellen, want die vind ik nu gewoon te duur. Ook zou ik verschillende soorten All Stars kopen om m’n collectie aan te vullen en twee paar UGGs. Verder zou ik een berg nieuwe kleding kopen, zowel in maat walrus als skinny bitch, zodat ik straks de motivatie om te gaan sporten niet kwijtraak. Voor Baby Geerlings zullen er ongetwijfeld ook kleertjes in het winkelmandje verdwijnen. 🙂

Ik denk dat het uur dan ondertussen om is. En eh, ik ben totaal niet materialistisch… 😛 #LOL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een link naar jouw eigen blog