Hallo allemaal! Het is alweer een tijdje geleden dat er een blog is geplaatst en dit heeft een aantal redenen.

Work work work

Allereerst heb ik het hartstikke druk met werk. Ik moet echt goed plannen en hopen dat er niks tussendoor komt, want anders zit ik weer tot in de late/vroege uurtjes achter m’n laptop. Daarnaast komt er dus wel regelmatig iets tussendoor, namelijk Sophie. Die heeft weer zo’n heerlijke fase waarin ze alleen maar heel de dag aan mij plakt. Papa is weer eventjes minder populair en dus moet mama alles doen. ’s avonds werken it is.

Naast het aan mij plakken is het rond bedtijd tegenwoordig elke keer weer de vraag of ze meteen gaat slapen of niet. Op sommige dagen is ze zó moe dat ze meteen gaat liggen, maar op andere dagen is ze het er niet mee eens dat ze naar bed moet. Wat het is weten we niet, maar we hebben inmiddels wel ondervonden dat laten huilen ook niet helpt. En dus komt het regelmatig voor dat ik ’s avonds met Sophie op de bank zit. ’s nachts werken it is…

Frisse wind

Naast de drukte met werk ben ik ook ontzettend druk bezig met een nieuwe website voor mijn blog. Ja, je leest het goed. That’s Life gaat op de schop! Het is namelijk tijd voor iets nieuws. Een nieuwe naam, andere thema’s. Ik heb bijvoorbeeld gemerkt dat mijn maandoverzichten slecht gelezen worden, dus het zal mensen waarschijnlijk geen hol interesseren wat ik in ’t dagelijks leven doe (behalve die ene stalker die nooit iets liked of reageert, of überhaupt is aangemeld voor m’n blog, maar wel alles leest. Yeah, I know who you are 😉 ).

Anyway, tijd voor iets nieuws dus. Als alles volgens planning verloopt (zal wel niet) zal de nieuwe website ergens halverwege mei live gaan. I’ll keep you posted!

2 thoughts on “That’s Life gaat op de schop!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats een link naar jouw eigen blog